Taula de continguts:

Vídeo: Lucas Mahias guanya a Qatar, però el títol de Supersport 600 se l'emporta Randy Krummenacher

Vídeo: ✅ MISA DE HOY sábado 13 de Enero 2024 - Padre Arturo Cornejo 2024, Març
Anonim

El Campionat del Món de Supersport 2019 ja té rei. La victòria al Losail International Circuit se l'ha emportat Lluites Mahias per tercera vegada consecutiva, però el veritable protagonista ha estat un conservador Randy Krummenacher que ha esdevingut el primer campió suís de Supersport 600.

La cursa ha estat força tranquil si no per l'emoció que han posat Mahias i Viñales a una victòria que semblava en mans d'un Cluzel que ha sortit a totes però que s'ha acabat desinflant.

Qastar és territori Mahias

Randy Krmmenacher Sbk Qatar 2019

Amb el títol de Supersport 600 per decidir entre Krummenacher, Caricasulo i Cluzel, la cursa de la categoria intermèdia al WSBK ens deparava com a poc intensitat per a una tranquil·la jornada de dissabte.

La sortida va estar absolutament protagonitzada per les Yamaha. Jules Cluzel es va col·locar en primera posició seguit per Corentin Perolari, deixant Randy Krummenacher en tercera posició sota l'amenaça de la Kawasaki de Lucas Mahias. Caricasulo es va quedar endarrerit en primera posició.

Amb Cluzel sense res a perdre, el francès va sortir a totes tirant fort del grup obligant els seus perseguidors a esforçar-se al màxim per suportar el ritme d'un pilot al qual només valia guanyar. Els problemes per a Caricasulo cada cop s'incrementaven caient fins a la setena posició per darrere de Viñales i Smith.

Jules Cluzel Sbk Qatar 2019

A poc a poc Mahias es va refermar com un candidat a la victòria, avançant a Perolari i col·locant-se a roda de Mahias, ajuntant al capdavant els dos pilots més experimentats de la categoria. Per darrere un desfermat Smith va depassar un relaxat Krummenacher, que ja estaria pensant en la calculadora per col·locar-se la corona, perquè també es va deixar avançar per Caricasulo.

El cap de carrera es va consolidar amb quatre pilots destacats: Cluzel, Perolari, Mahias i Viñales. Sense molestar-se gaire fins al pas de meta per a vuit voltes del final, Viñales va cedir fins a la quarta posició quan va intentar posar-se segon al gairebé tocar-se amb Mahias.

Isaac Vinals Sbk Qatar 2019

Precisament Cluzel i Mahias es van quedar en solitari i el de Kawasaki va començar a pressionar Cluzel. Una volta després Mahias va treure per primera vegada el liderat a Cluzel i va marcar un ritme lleugerament més ràpid que el d'un desgastat dorsal 16 que poc després també va avançar Viñales.

Finalment Mahias es va fer amb una merescuda victòria acompanyat al podi per Cluzel qui va finalitzar per davant de Viñales. Amb aquests resultats, Krummernacher es va adjudicar el títol de campió del món de Supersport 2019 amb 5 punts d'avantatge sobre Caricasulo.