Vídeo: La primera victòria de la Ducati 1199 Panigale va tenir lloc al Castellà-Manchego

Vídeo: LA PRIMERA VICTORIA DE MARC MÁRQUEZ EN DUCATI | GP DE QATAR 2024 2024, Març
Anonim

Primera duna llista que segur acabarà amb diverses xifres. Aquest cap de setmana -Javier Suarez- Ismael Bonilla s'ha convertit en el primer pilot de la història de la Ducati 1199 Panigale a collir una victòria en competició oficial. Ha estat durant la carrera a Albacete del regional Castellà-Manchego on la Ducati d'EMS Competició s'ha imposat a la resta de competidors al campionat d'Extreme. Sens dubte un gran començament per a la carrera esportiva de la darrera superbike italiana.

Perquè malgrat que a Bolonya van decidir retardar, com és tradició, l'aparició de la 1199 al mundial de Superbikes, on encara competeixen amb la Ducati 1098R, sí que estan venent unitats de la 1199RS. És a dir, la moto cridada a regnar aquest any a la categoria de STK1000 europea i en diversos campionats de nivell nacional. A un preu d´uns 95.000 euros per unitat Ducati està posant a prova la seva gran joia de cara a una estrena mundial la temporada que ve de SBK. Com a exemple d'aquestes vendes és la venuda a EMS competició o, per exemple, l'arribada al Regne Unit fa una setmana per a l'equip Jentin Doodson Motorsport del British Superbikes.

Primera 1199RS a UK

Allà al BSB hi haurà un altre gran equip que ha arribat a un acord amb Ducati per rebre suport de fàbrica en el projecte. Moto Rapid Racing amb Scott Mart i Abdulaziz Bin Laden (nebot del terrorista) competiran també amb la Panigale en una temporada ja de per si històrica per a la competició on la igualtat regnarà des de la primera a l'última fila de la graella. A més, ja ens podem fer una idea de com lluirà després d'haver llançat el disseny provisional de la moto.