Taula de continguts:

Vídeo: CEV Buckler 2011: Carmelo Morales, Alex Márquez i Iván Silva vencedors a Albacete

Vídeo: Iván Silva celebración Stock Extreme CEV Catalunya 2011 2024, Març
Anonim

Com ja us anunciàvem a la prèvia a la cursa del Campionat d'Espanya de Velocitat que es va disputar aquest cap de setmana a Albacete, tot presagiava que la calor seria un dels elements a tenir molt en compte en aquesta quarta prova abans del descans estiuenc. Així els va tocar patir els pilots de la categoria Stock Extreme ja que el sol es va convertir en un dur rival que va complicar l'estat de l'asfalt i va provocar nombroses caigudes.

Tres merescuts guanyadors en un cap de setmana especialment calorós sobre el traçat del circuit manxec de La Torrecica. Carmelo Morales, del Team LaGlisse a Moto2, Alex Márquez del Caixa Repsol a 125 GP i Iván Silva del Palmeto a Stock Extreme. Especial celebració la de l'equip Caixa Repsol que va aconseguir col·locar els seus tres pilots als calaixos del podi de 125 GP i un merescut cinquè lloc per a Elena Rosell en Stock Extreme que farà callar la boca més d'un.

Moto2, una altra vegada Carmelo Morales VS Jordi Torres

Carmelito Cev Albacete

La cursa de Moto2 començava a les 11.15 del matí, quan el sol encara donava una treva als pilots. Aquesta cursa va ser dominada de principi a fi pel pilot del Team LaGlisse Carmel Morales. El català, que va fer la pole i el rècord del circuit, va aconseguir la victòria per davant del seu company d'equip Jordi Torres, que ha finalitzat segon. Amb aquest resultat els dos pilots empaten a 90 punts a la classificació provisional del campionat. El tercer esglaó del podi l'ha ocupat el gadità Iván Moreno de l'Andalusia Banca Cívica, que ha aconseguit sumar 16 punts col·locant-lo amb 48, a només 1 punt del tercer classificat de la general el japonès Tomoyosi Koyama.

125 GP: El team Caixa Repsol sense rival

CEV podium 125 GP

L'equip del Catalunya Caixa Repsol ha tornat a arrasar en aquesta quarta cita de 125 GP, amb els seus tres pilots al calaix. Alex Márquez, que sembla seguir els passos del seu germà gran, Marc, s'ha fet amb la victòria. Aquest podi el situa al segon lloc de la classificació provisional. Per part seva, Francesco Bagnaia i Alex Rins, que han portat una dura batalla durant la carrera, han aconseguit la segona i tercera posició respectivament. D'aquesta manera Rins segueix mantenint el seu lideratge i Bagnaia fa un gran salt al campionat col·locant-se just dins dels cinc primers de la classificació provisional.

Stock Extreme: S'iguala el campionat

Ivan Silva estoc Extreme

L'última cursa, Stock Extreme, ha estat la més accidentada. La temperatura del circuit ha fet que molts pilots no poguessin acabar la cursa, entre els quals hi ha l'actual líder de la categoria, Santiago Barragán. Sembla que som bruixots i el destí va llegir la nostra crònica prèvia a la carrera. Amb aquest zero al caseller per al pilot de l'Extremadura Junior Team d'Albacete, Iván Silva del Kawasaki Palmeto es col·loca a només un punt de Barragán en aconseguir la victòria. El pilot de l'equip Dues Rodes, Enrique Ferrer, ha conclòs al segon esglaó del podi en una cursa de resistència, creuant meta per davant de Kyle Smith. Especial menció per a Elena Rosell que ha acabat en cinquena posició, sent la millor dels privats. Perquè després diguin alguns que la noia no val per al mundial, en fi.

El CEV Buckler 0, 0 es pren un respir i se'n va de vacances fins al proper setembre, quan Albacete tornarà a ser el circuit d'acollida de la cinquena cursa de la temporada.