Suzuki Endurance va guanyar el Bol d'Or i Yamaha Àustria aconsegueix el títol

Vídeo: Suzuki Endurance va guanyar el Bol d'Or i Yamaha Àustria aconsegueix el títol

Vídeo: Trial Bike Epic Stunts Gameplay 🎮📲🏍 Part 2 2024, Març
Anonim

Aquest cap de setmana es van disputar les 24 Hores Bol d'Or, i la cursa ha estat una mica delirant. Per començar la victòria del Bol d'Or va ser per a Suzuki Endurance Racing Team, els actuals campions amb Vincent Philippe, Freddy Foray i Olivier Four. Però els nois de Yamaha Àustria que arribaven com a líders i el títol a l'abast de la mà després de les 8 Hores d'Albacete patirien persistents problemes elèctrics, i van acabar trenta-cinquenos.

Tot i la complicada carrera i el resultat (van acabar almenys), Yamaha Àustria Racing Team ja són campions del Món de Resistència 2009, destronant el totpoderós SERT que no ha tingut una temporada de les més brillants que recorden. Al contrari que YART, que en les darreres campanyes han vingut de menys a més. El podi el van completar l'Honda del Michelin Power Research portada per Josep Monge, William Costes i Matthieu Lagrive, mentre que el Team GSR Kawasaki amb Kenny Noyes, Javier Forés i Kenny Foray van ser tercers.

suzuki-endurance-racing-team-gano-el-bol-dor-2009

Malauradament hi va haver polèmica. Una irregularitat amb la capacitat del dipòsit de combustible dels segons classificats farien que el Team GSR fos segon, i tercer el Team 18 amb Suzuki. La victòria clara del SERT va ser amb 815 voltes completades en 24 hores, i els desqualificats de l'Honda van acabar a tres voltes. Una llàstima. Team GSR va acabar a set voltes dels vencedors, i Team 18 a 15 voltes més. Un resultat encara millor, però guanyat una vegada a la rebotiga, cosa que desllueix una mica el mateix.

A SuperStock la victòria va ser per a la Kawasaki de Maccio Racing. La Suzuki de Motors Events / Joe Bar Team va ser segona, a una volta escassa el que dóna a veure la lluita tancada que hi va haver a Superstock, ia dues voltes una Suzuki, la de Qatar Endurance Racing Team. Qatar Endurance aconseguia amb aquest resultat la Copa FIM en la seva categoria, amb una prova encara per disputar a Qatar cap al novembre… on segur que celebraran el triomf.

sortida-bol-dor-2009

A la desangelada categoria Open se segueix trobant a faltar aquest any les BMW R 1200 HP2 que la van animar el 2008. Entre els seus escassos participants, els nois de Metiss haurien de retirar-se i no van acabar la carrera, quedant-se en solitari la Ducati 848 de Ducati Endurance. Vencedora a la seva categoria, en trentè lloc de la general i que també té el títol a tir de pedra.