Morales, Moncayo i Rodri es van emportar la tercera del CEV a Cheste

Vídeo: Morales, Moncayo i Rodri es van emportar la tercera del CEV a Cheste

Vídeo: Personas Físicas | Estrategias Fiscales para cada Régimen Fiscal 2024, Març
Anonim

Diumenge 12 de juliol, Circuit de Cheste, temperatures màximes de 34 graus amb molta humitat. Aquest era el panorama que es presentava per a la tercera carrera del CEV que ahir es va disputar al circuit valencià. Els primers pilots a sortir a pista van ser els de la categoria reina, Extreme/Moto2. Després d'una competida carrera, la victòria va ser per Carmel Morales que es mostra intractable amb la moto del team Laglisse.

El va seguir el seu company d'equip Javier de l'Amor que va tenir una dura lluita amb Bernat Martínez que finalment va ser tercer. El millor privat de la categoria ha estat Francisco J. Oliver que va quedar novè a la classificació general.

El millor classificat a Moto2 ha estat Aleix Espargaró, que ha portat la seva Yamaha de l'equip Promoracing a la cinquena posició, mentre que Roberto Rolfo en el seu debut amb Laglisse YM2 ha quedat setè. Dani Rivas ha hagut d'abandonar per problemes mecànics i Dani Arcas ha acabat tretzè.

El matí anava avançant i la calor començava a fer presència sobre la pista. Arribava llavors el moment de les 125GP, on l'intens duel entre Alberto Moncayo i Maverick Viñales ha estat molt espectacular. Al final Moncayo va guanyar per mil·lèsimes i ja és líder de la classificació del campionat. El segon classificat va ser Viñales i ha tancat el calaix Louis Rossi, que creiem que no és familiar de Valentino.

Finalment i al migdia van prendre la sortida els pilots de Supersport, on per variar, Á ngel Rodríguez "Rodri" prometia una carrera avorrida pel seu domini sobre la resta de pilots. Així va ser, "Rodri" es va escapar des de la sortida, arribant a treure'l en aquesta primera volta 1, 7 segons al segon classificat. Com és que aquest xaval no és al mundial?

Per darrere de "Rodri" ia més de 10 segons van entrar a meta Kev Coghlan segon i Iván Moreno que va ser tercer.

Ara només queda l'aturada estiuenca i l'activitat tornarà al CEV a finals de setembre a Albacete.