TT Illa de Man, la batalla ha començat

Vídeo: TT Illa de Man, la batalla ha començat

Vídeo: Asi MURIO Raul Torras Martínez en accidente de Moto Isla de Man DETALLES de la muerte Raul Martines 2024, Març
Anonim

Ja estem immersos en una altra edició més del TT de l'Illa de Man. Tota la setmana passada ha estat entrenaments i des de dissabte s'han començat a disputar les curses. Els que més forts han estat durant els entrenaments i parteixen com a favorits són: John McGuinness, Cameron Donald, Bruce Anstey i Guy Martin, que s'han classificat per aquest ordre per a les carreres. John i Donald han estat els únics capaços de rodar per sobre de 128mph (a més de 206 km/h de mitjana).

I lògicament, la pregunta que ronda tothom al cap és la següent: seran capaços aquest any de superar la barrera de les 131mph?

Cameron Donald

El dissabte 31, Cameron Donald ha aconseguit la primera victòria a la cursa de Superbike per davant de Bruce Anstey. Després de sis voltes al circuit (recordem que cada volta és de 37, 73 milles, 60, 72 quilòmetres, fent un total de 364 quilòmetres), Donald va avantatjar en poc més de deu segons a Bruce. McGuinness va haver d'abandonar a la segona volta quan marxava segon a la classificació després de tenir problemes elèctrics a la seva Honda CBR1000RR, igual que Guy Martin, que abandonar a la quarta volta quan anava líder. Tercer ha estat Adrian Archibald. D'altra banda, Anstey ha aconseguit ser l'home més ràpid a través de la Sulby Speedtrap a la salvatge velocitat de 309, 47 km/h.

Avui dilluns, Cameron Donald s'ha fet amb la segona victòria a la categoria de Superstock. Donald ha completat les quatre voltes la circuit en poc més d'una hora, avantatjant a John McGuinness en quinze segons, mentre que Guy Martin ha estat aquesta vegada tercer. Bruce Anstey, guanyador els darrers anys d'aquesta categoria, s'ha vist obligat a retirar-se al proveïment després de la segona volta. Donald en aquest cas és el que ha establert un nou record de velocitat al Sulby Speedtrap en rodar a 295, 9 km/h. No està gens malament per a una Superstock.

Bruce Anstey

Finalment, també avui s'ha disputat la cursa de Supersport Junior. Bruce Anstey ha aconseguit el triplet per a l'equip TAS Suzuki, vencedor a les tres carreres disputades fins al moment. Guy Martin va començar liderant, però igual que dissabte a la carrera de Superbike, s'ha vist obligat a retirar-se. Steve Plater ha estat segon a 22 segons, després de remuntar des de més enllà de la sisena posició que ocupava a la primera volta. John McGuinness ha estat tercer, fent així la seva vint-i-setè pòdium al TT. Aquesta cursa també ens ha deixat el rècord de la volta ràpida, a càrrec de Keith Amor en un temps de 18:03:40 a una velocitat mitjana de 201, 76 km/h.

El dimecres, a les 10:45 es disputarà la segona cursa de Supersport Junior.